Rally-O(bedience)

Rally-O (waarbij de O staat voor ‘Obedience’) is afkomstig uit Amerika. In Nederland staat de sport nog in de kinderschoenen, maar het wint zeker aan populariteit! Het is een combinatie tussen gehoorzaamheid en behendigheid. Een leuke hondensport met plezier voor jou en je hond. Rally-O biedt je de mogelijkheid om op een leuke ontspannen manier om met je hond te trainen. Het werkt ook relatie bevorderend, waarbij plezier en interactie voorop staan.

Ben je benieuwd naar deze hondensport en op zoek naar een actieve sport waarbij jij en je hond veel met elkaar moeten samenwerken?  Dan is deze cursus echt iets voor jou. Voorwaarde om deze cursus te kunnen volgen is dat de hond kennis heeft van een aantal basis gehoorzaamheidsoefeningen zoals de zit, blijf en af. Je mag allerlei manieren gebruiken om je hond aan te moedigen om oefeningen te doen en je mag ook commando’s herhalen indien dat nodig is. Plezier staat bij deze voorop!

Het basisrepertoire bestaat uit vijftig deels samengestelde gehoorzaamheidsoefeningen. Zoals volgen op diverse tempo’s en met richtingverandering en wendingen, sprongen, halt houden, zitten en voorroepen. Afhankelijk van het niveau worden ze aangelijnd of los uitgevoerd. Het doel is om het parcours zo netjes en vlot mogelijk af te leggen terwijl jij en je hond duidelijk plezier hebben!

De groepslessen worden gegeven op donderdagavond om 19.00 en om 20.00 uur.
Een groep bestaat uit maximaal 4 deelnemers.

LOCATIE:
Hespelaar 37      
4911 AD   Den hout

Tarief: € 110 voor 6 lessen
Let op:
 Je inschrijving is pas definitief na betaling.

Op Facebook en Instagram staan regelmatig datums wanneer er een volgende cursus start.