Sociale wandelingen

De sociale wandellingen zijn geschikt voor honden die het moeilijk vinden om contact te leggen met andere honden. Regelmatig organiseer ik kleine groepswandelingen waarbij je leert je hond beter te begrijpen en zijn gedrag te observeren. Het doel van de wandeling is dat je hond minder reageert op prikkels en contact met ander honden. Tijdens de wandeling blijven de honden aan de lijn en ben je zelf verantwoordelijk voor het gedrag van je hond. Je krijgt ruimte voor het stellen van al je vragen en bovendien geef ik tips en advies. De wandelingen zijn ook een mooie aanvulling om de dingen die je hebt geleerd tijdens een gedragsconsult in de praktijk te oefenen.

Soms zijn de wandelingen (nog) niet geschikt voor je hond en is er eerst een consult nodig. Dan werken we eerst individueel aan het gedrag van de hond om hem klaar te maken voor de wandeling.
Wil je meer informatie over de wandelingen? Neem dan contact op via het formulier op de website en houdt de facebook en instagram in de gaten!